Contact

Soc. Walhalla

Haageind 37

5751 BB Deurne

Postbus 243

5750 AE Deurne

mail@walhalla-deurne.nl 

Zomerfeesten

In 2019 zijn de 45e Walhalla Zomerfeesten op 19, 20 en 21 juli. 

 

Check onze Zomerfeesten-website!

Wat is er de komende tijd te doen in het Walhalla? 

 

Drinken doe je nooit alleen!

Vrijdag  6 september, 15.00 u

Er is één belangrijke regel die bij iedereen die ooit in het Walhalla is geweest bekend is: drinken doe je nooit alleen! Om iedereen hierbij financieel te ondersteunen kun je deze hele dag twee bier bestellen voor slechts € 2,50!  

 

Kroegentocht door Death Valley De Peel

Zaterdag 7 september

De Erfgoedbènde neemt je in een avond vol erfgoed en verhalen mee op kroegentocht door Deurne. Aan de hand van 3 mini-colleges in historische kroegen, waaronder het Walhalla, wordt het oorlogsverhaal van Deurne verteld onder het genot van een drankje! Tickets voor deze leerzame en vooral ook leuke avond zijn te bestellen via ticketsdeurne.nl. Een ticket kost € 7,50, daarbij zijn 3 consumpties inbegrepen. 

 

No Phone Zone

Vrijdag 13 september, 15.00 u

Ieders leven staat tegenwoordig bijna volledig in het teken van telefoons, laptops en andere technologie. Om hier eens verandering in te brengen is het Walhalla deze dag een No Phone Zone. Kun je het toch niet laten om op je telefoon te kijken, dan word je daarvoor bestraft! 

 

De Biernota

Vrijdag 20 september, 15.00 u

Op de derde dinsdag van september biedt de mininster van Financiën de Miljoenennota aan in een gouden koffertje. Dit jaar bieden wij onze leden op de derde vrijdag van september de Biernota aan. Kom jij deze dag naar het Walhalla met een gouden kledingstuk of accessoire? Dan staat er voor jou een ijkoude goudgele rakker klaar! 

 

Pubquiz

Zaterdag 21 september, 21.00 u

Het begin van het Walhallaseizoen betekent ook dat de maandelijkse pubquiz weer gaan beginnen! Vorm met je maten een team en laat zien dat je de slimste bent! 

 

Einde van de zomer

Vrijdag 27 september, 15.00 u

Wanneer we de eerste week van de herfst hebben overleefd, is er deze vrijdag de laatste kans om de zomer nog eenmaal goed te vieren. Deze gehele dag zijn er namelijk Desperado's te krijgen voor de vriendenprijs van niet meer dan € 2,00! 

 

Glow in the Dark Frissa

Zaterdag 28 september, 20.00 u

Graag geven we de jongere generatie de kans om kennis te komen maken met het Walhalla. Deze maand is het thema Glow in the Dark! 

Contact

Soc. Walhalla

Haageind 37

5751 BB Deurne

Postbus 243

5750 AE Deurne

mail@walhalla-deurne.nl 

Zomerfeesten

In 2019 zijn de 45e Walhalla Zomerfeesten op 19, 20 en 21 juli. 

 

Check onze Zomerfeesten-website!