Contact

Soc. Walhalla

Haageind 37

5751 BB Deurne

Postbus 243

5750 AE Deurne

mail@walhalla-deurne.nl 

Zomerfeesten

In 2020 zijn de 46e Walhalla Zomerfeesten op 17 18 & 19 juli. 

 

Check onze Zomerfeesten-website!

Wat is er de komende tijd te doen in het Walhalla? 

Duikboten

Vrijdag  3 januari, 15.00 u

De eerste vrijdag van het nieuwe jaar duiken we goed in met deze activiteit! Een vaste hand en behendigheid zijn een must bij dit spel. Om het jullie nog iets makkelijker te maken kost een pitcher deze avond slechts €8!

 

Nieuwjaarsborrel

Zaterdag 4 januari, 21.00 u

Speciaal voor onze leden organiseren we dit jaar wederom een nieuwjaarsborrel. Op deze avond mogen al onze leden gratis drinken en elkaar een gelukkig nieuwjaar wensen, hoe kun je het jaar beter beginnen?

 

Driekoningen

Vrijdag 10 januari, 15.00 u

Met driekoningen herdenken we de Bijbelse gebeurtenis van de wijzen uit het oosten die een ster zagen oprijzen en daarop de koning der joden gingen zoeken. Wij zoeken echter een andere koning deze avond, namelijk een ad koning(in)! Ga met z’n drieën de strijd aan wie het snelst kan atten, de snelste wordt koning(in) en ontvangt als beloning een nieuw biertje!

 

Estafette

Vrijdag 17 januari, 15.00 u

Het is januari en dat betekent natuurlijk ook weer de tijd van goede voornemens, stoppen met roken, afvallen, meer sporten en wat nog meer. Deze vrijdag helpen we jullie doormiddel van een estafette om meer te gaan sporten. Er zal namelijk een heuse bierestafette plaatsvinden! Dan heb je toch meer dan genoeg lichaamsbeweging, niet?

 

Pubquiz

Zaterdag 18 januari, 21.00 u

Ook in het nieuwe jaar kun je weer laten zien dat je vrienden en jij de slimste Walhallagangers zijn, kom en ga de strijd aan!

 

Sjoelen

Vrijdag 24 januari, 15:00 u

Van zo’n nieuw jaar worden we toch altijd een beetje nostalgisch en verlangen we stiekem allemaal een beetje terug naar vroeger, daarom gaan we deze avond een potje oud Hollands sjoelen! Hij of zij die als winnaar uit de bus komt staat een mooie prijs te wachten!

 

Frissa

Zaterdag 25 januari, 20.00 u

Deze Frissa is het tijd voor spelletjes! Er is een ruime keus uit allerlei soorten, genoeg om je uit te leven voor jong en oud!

 

Stoplichtfeest

Vrijdag 31 januari, 15.00 u

Om ervoor te zorgen dat je 14 februari samen Valentijn kunt vieren gaan we deze avond onze Walhallagangers koppelen! Bij binnenkomst krijg je een bandje met een kleur die je relatiestatus vertegenwoordigd, dus goed uitkijken naar de bandjes en fixen maar!

Ps. We zijn gewoon om 15:00 geopend, dus er is geen reden om niet te komen! 

Contact

Soc. Walhalla

Haageind 37

5751 BB Deurne

Postbus 243

5750 AE Deurne

mail@walhalla-deurne.nl 

Zomerfeesten

In 2020 zijn de 46e Walhalla Zomerfeesten op 17 18 & 19 juli. 

 

Check onze Zomerfeesten-website!