Contact

Soc. Walhalla

Haageind 37

5751 BB Deurne

Postbus 243

5750 AE Deurne

mail@walhalla-deurne.nl 

Zomerfeesten

In 2019 zijn de 45e Walhalla Zomerfeesten op 19, 20 en 21 juli. 

 

Check onze Zomerfeesten-website!

Wat is er de komende tijd te doen in het Walhalla? 

 

4e klas special

Vrijdag 7 juni, 15.00 u

Met het intreden van de zomer komt ook de zomervakantie steeds dichterbij. Daarom willen we deze gelegenheid graag gebruiken om weer een nieuwe generatie kennis te laten maken met het Walhalla! Zit je in de 4e klas en laat je de flyer zien? Dan ontvang jij een drankje van het huis! 

 

Karaokeavond

Vrijdag 14 juni, 15.00 u

Zing jij altijd de sterren van de hemel, maar is The Voice misschien toch nog wat hoog gegrepen? Deze avond vormt het perfecte tussenstapje tussen zingen onder de douche en wereldfaam, redenen genoeg dus om het gehele Walhalla ondersteboven te zetten met je zangkunsten! 

 

Stiefelen

Vrijdag 21 juni, 15.00 u

Bij het Walhalla houden we van traditie en eentje in het bijzonder, namelijk stiefelen! Deze Duitse traditie zorgt immer voor veel plezier! Kom deze vrijdag naar het Walhalla en laat iedereen zien dat jij de beste bent! 

 

Pubquiz

Zaterdag 22 juni, 21.00 u 

Weet jij alles over alles? Of misschien alles over niets? Hoe dan ook, deze avond is de perfecte gelegenheid om deze parate kennis in de praktijk te brengen, namelijk door je team de winst te bezorgen in de maandelijkse pubquiz! 

 

Speciaalbier-feesten

Vrijdag 28 juni, 15.00 u

Vanwege het grote succes van deze activiteit in de winter wordt hij dit jaar uitgebreid met een heuse zomereditie! Er zal een mooie selectie aan zomerse biertjes voor jullie klaarstaan om uitgenbreid geproefd te gaan worden, dat wil je zeker weten niet missen! 

 

Frissa

Zaterdag 29 juni, 20.00 u

De Frissa is de maandelijks terugkerende activiteit die de perfecte gelegenheid vormt voor de jonge generatie om kennis te komen maken met het Walhalla. Deze editie staat volledig in het teken van de zon en de zomer, dat wordt gegarandeerd een dikke F(r)issa! 

 

Contact

Soc. Walhalla

Haageind 37

5751 BB Deurne

Postbus 243

5750 AE Deurne

mail@walhalla-deurne.nl 

Zomerfeesten

In 2019 zijn de 45e Walhalla Zomerfeesten op 19, 20 en 21 juli. 

 

Check onze Zomerfeesten-website!