Contact

Soc. Walhalla

Haageind 37

5751 BB Deurne

Postbus 243

5750 AE Deurne

mail@walhalla-deurne.nl 

Zomerfeesten

In 2020 zijn de 46e Walhalla Zomerfeesten op 17 18 & 19 juli. 

 

Check onze Zomerfeesten-website!

Wat is er de komende tijd te doen in het Walhalla? 

Schoen zetten

Vrijdag  6 december, 15.00 u

‘’Sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn schoentje, gooi wat in mijn laarsje, dank u sinterklaasje!’’ Zijn jullie dit jaar lief geweest? En niet te vaak dronken? Zet dan vanavond je schoen en wie weet wat de goedheiligman je schenkt. Je mag je schoen 13 december weer op komen halen en wie weet is deze gevuld! 

 

Gala

Vrijdag 13 december, 15.00 u

Heren, dames, trek vanavond je mooiste pak of jurk aan, want vanavond is het gala! Wij zijn de gehele middag open en bij ons vindt uiteraard het échte feest plaats!

 

Pubquiz

Zaterdag 14 december, 21.00 u

Ook in december vindt de vete om wie de slimste van het Walhalla is gewoon weer plaats. Komen jullie op de valreep van het jaar deze titel van de avond claimen?

 

Kerstontbijt

Vrijdag 20 december, 12.00 u

Van Mariah Carey, Wham! en Chris Rea tot Merol, deze avond komen alle grote kerst hits voorbij! Trek je mooiste kersttrui aan, ontvang een mooie kerstmuts en feest met ons mee van ’s middags tot in de nacht! (Ps. Ook is onze welbekende aanbieding van 6 heerlijke pretcilinders voor een luttele €8,- weer van kracht!)

 

Frissa kerst

Zaterdag 21 december, 20.00 u

Deze avond kan de nieuwe generatie kennis komen maken met het Walhalla, volledig in kerstsferen! Wat heeft een mens nog meer te wensen?

 

Ongelovingenavond

Dinsdag 24 december, 21:00 u

Je krijgt twee keuzes: je gaat kou zitten kleumen in een vochtige, klamme, saaie kerk óf je komt genieten van het vloeibare goud in een behaaglijk kasteel. Dan is de keus toch snel gemaakt, niet?

 

2e kerstdag

Donderdag 26 december, 21.00 u

Na een hectische eerste kerstdag geen zin meer in al die familie en verplichtingen? Kom dan stoom afblazen in ons kasteel en geniet voor €20,- van onbeperkt bier, wijn én fris!

 

Kerstcantus

Vrijdag 27 december, 21.00 u

Ken jij de teksten van alle kerstnummers al goed uit je hoofd? Want we weten allemaal, tijdens de Walhalla Kerstcantus wordt niet meezingen zwaar bestraft door onze strenge doch (naar hun eigen maatstaven) rechtvaardige cantusleiders. De cantus kost €20,- voor leden en €25,- voor niet-leden. Gelieve je aan te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Ps. We zijn gewoon om 15:00 geopend, dus er is geen reden om niet te komen! 

 

Filmmarathon

Zaterdag 28 december, 12:00

Films en drankjes in overvloed beschikbaar en gezelligheid met je maten, als dat niet als muziek in je oren klinkt weet ik het ook niet meer!

 

Oudejaarsavond

Dinsdag 31 december, 21.00 u

Kom gezellig het jaar afsluiten met al je vrienden, dan tellen we samen af tot 00:00 en knallen we het nieuwe jaar in! Voor slechts €20 (€25,- voor niet-leden) geniet jij de hele avond van onbeperkt bier, wijn en fris en ontvang je ook nog eens champagne! Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om jezelf aan te melden voor deze avond!

Contact

Soc. Walhalla

Haageind 37

5751 BB Deurne

Postbus 243

5750 AE Deurne

mail@walhalla-deurne.nl 

Zomerfeesten

In 2020 zijn de 46e Walhalla Zomerfeesten op 17 18 & 19 juli. 

 

Check onze Zomerfeesten-website!